Nuttige Reis-app's - ICS-VERZEKERINGEN
toggle menu

Nuttige Reis-app’s

Skyscanner is één van de bekendste apps om vliegtickets te vergelijken. Je kan op zoek naar een enkel ticket of een retour. Zoek de goedkoopste en gunstigste tickets en boek gelijk je volgende reis. Heb je de reis gevonden, check dan toch ook nog eens bij de luchtvaartmaatschappij zelf. Soms is dezelfde reis daar goedkoper.

https://www.skyscanner.com

Polarsteps is een app waarbij je op een interactieve manier een reisdagboek kunt bijhouden. Niet alleen met tekst en foto’s, maar zelfs je route kun je nauwkeurig opslaan. Daarnaast kun je ook direct je verhalen delen met vrienden of familie. Tenslotte kun je een fysiek fotoalbum laten drukken. https://www.droidapp.nl/nieuws/polarsteps-app-android-reizen/

https://www.polarsteps.com

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is image-2.png

Met Packpoint kun je eenvoudig een reisinpaklijst maken en direct in de PackPoint app de dingen afvinken. Het lijstje kan gedeeld worden met vrienden, familie of reisgenoten. Ook vind je tips om slimmer te kunnen inpakken.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.YRH.PackPoint

Icoonafbeelding

De TripAdvisor app heeft een nieuwe vormgeving gekregen. Je krijgt een enorm aanbod aan informatie over je vakantiebestemming: bezienswaardigheden, restaurantjes, hotels, …

https://www.tripadvisor.com/ap

Airbnb is een platform waar particulieren hun eigen huis (of alleen een kamer) kunnen verhuren. Via de Airbnb app kun je direct zoeken naar accommodaties waar ook ter wereld. Je blijft via de app ook in contact met de verhuurder, kunt recensies lezen van andere reizigers of eventueel je eigen huis verhuren.

Airbnb – Apps op Google Play Airbnb on the App Store (apple.com)

ToiletFinder. Het is vervelend als je onderweg plots naar een toilet moet. Met de ToiletFinder app kan je op zoek naar toiletten in de buurt.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bto.toilet

Google translate is algemeen bekend als een handig instrument om je in een andere taal uit te drukken.

https://translate.google.be

Google Lens is ook een vertaalprogramma. Handig hierbij is dat je een scan kan maken van een menukaart en deze in zijn geheel met één druk op de knop kan laten vertalen? Onmisbaar!

(Google Lens – Zoek wat u ziet)

Splitwise. Wanneer je met anderen reist is het handig om bij te houden wie wat betaald heeft. Met Splitwise kan je een gemakkelijk overzicht maken en zie je meteen wat jij nog aan iemand moet betalen of wat je nog te goed hebt van je medereizigers.

https://itunes.apple.com/be/app/splitwise/id458023433?l=nl&mt=8

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Splitwise.SplitwiseMobile


Bekijk uw verzekeringsportefeuille online of via de GRATIS app van MyBroker

×
  • Uw verzekeringen raadplegen 24/24

  • Polissen ondertekenen via smartphone

  • Aangifte doen van uw schadegeval en verloop volgen

  • Eenvoudige toegang en registratie

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Stap 1: Activeer uw account

  • Kies uw kantoor (Insurance Consulting Services) en geef vervolgens een e-mailadres en paswoord naar keuze in.

  • Stap 2: Meld u aan in de klantenzone

  • Elke keer u uw contractgegevens wil consulteren of als u ons een bericht wil verzenden, volstaat het om naar de klantenzone te gaan op de website www.mybroker.be en daar uw e- mailadres en zelfgekozen paswoord in te geven.

Onze Partners