Professionelen - ICS-VERZEKERINGEN
toggle menu

Oplossingen op maat voor uw bedrijf


Een onderneming of een eigen zaak vraagt volledige toewijding en de nodige inspanningen om alles in goed banen te leiden. Hierdoor hebt u weinig of geen tijd om de risico’s van uw activiteiten te bepalen. Ons team van experten biedt u de nodige ondersteuning bij het inschatten van de risico’s zodat u met een gerust gemoed kan ondernemen.

Onze medewerkers maken een grondige analyse van uw activiteit. De risico’s worden ingedekt en advies m.b.t. preventie kan al heel wat problemen vermijden. Onze experten verzekeren u enkel voor de belangrijke of wettelijke verplichte risico’s.

Ondernemerschap verdient het beste advies en professionele ondersteuning in verzekeringen en financieringen.

Uw Persoon

Wat zijn de gevolgen bij een overlijden binnen uw gezin? Hoe gaat u de pension-gap opvangen als u stopt met werken? Wat met een arbeidsongeschiktheid door ziekte of ongeval? Best dat u zich tijdig indekt tegen deze risico’s.

Uw Bezittingen

Uw bezittingen betekenen een grote investering. Wanneer er schade ontstaat kan het zelfs gebeuren dat het voortbestaan van de onderneming in gevaar komt. Preventie is dan ook enorm belangrijk, maar ook een goede verzekering.

Uw Team

Goede medewerkers zijn goud waard! Een onderneming dankt haar succes aan haar medewerkers. Het is dan ook belangrijk hun risico’s goed in te dekken.

Uw Aansprakelijkheid

Door fouten kan zowel u als uw bedrijf aansprakelijk gesteld worden en kunnen claims het voortbestaan van uw onderneming in gevaar brengen.

Uw Voertuigen

Zorgen uw voertuigen mee voor de continuïteit van uw bedrijf? Of bent u een zelfstandige met een schat aan materiaal in uw bestelwagen? Dan hebt u er alle belang bij dit goed te verzekeren.

Tienjarige Aansprakelijkheid

De nieuwe wet Peeters omvat de 10 jarige aansprakelijkheid maar geldt dit voor u? Heeft dit enkel met de ruwbouw te maken en wie moet dit voorleggen? Er is nog zeer veel onduidelijkheid voor alle betrokken partijen maar wij wijzen uw graag de weg.

Offerte aanvragen / Check-up van uw dossier

Bekijk uw verzekeringsportefeuille online of via de GRATIS app van MyBroker

×
  • Uw verzekeringen raadplegen 24/24

  • Polissen ondertekenen via smartphone

  • Aangifte doen van uw schadegeval en verloop volgen

  • Eenvoudige toegang en registratie

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Stap 1: Activeer uw account

  • Kies uw kantoor (Insurance Consulting Services) en geef vervolgens een e-mailadres en paswoord naar keuze in.

  • Stap 2: Meld u aan in de klantenzone

  • Elke keer u uw contractgegevens wil consulteren of als u ons een bericht wil verzenden, volstaat het om naar de klantenzone te gaan op de website www.mybroker.be en daar uw e- mailadres en zelfgekozen paswoord in te geven.

Onze Partners